Elite W Lera
Escort Ankara
- Created:30-01-2025
- Modified:19-12-2025
- Total views:47378
- This month:1289
Sex ad by escort Elite W Lera (23) in Ankara
Send message
Report fake
Login
Click here for more information about Elite Wellcum Agency
Bio
- Location:Turkey, Ankara
- Gender:Female
- Age:23
- Sexual Orientation:Heterosexual
- Eyes:Blue
- Hair:Blond
- Tits:DNatural
- Pubic hair:Shaved completely
- Incall:Hotel Room
- Outcall:Hotel & Home Visits
- Ethnicity:European (white)
- Nationality:Russian
- Meeting with:Available for men
- Languages:English
Services
- My pussy is shaved completely

- Outcall

- Hotel & Home Visits

- Incall

- Hotel Room

Reviews
Write reviewBluebeard90
- Kiss:No kissing
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Natural
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2025-10-17
- Duration:60 minutes
- City:Ankara
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Merhaba dostlar wellcum ajansının yeni güzelliğini denemeden olmaz diye düştük yine yollara. Sibiryabın bağrından kopup gelmiş ince naif bembeyaz barbie bebek gibi bir kızımız. Fotoğraflarda da ne görüyorsanız o zaten. Görüşme incall,iletişim çat pat anlaşıyorsunuz bi şekilde işte. Öpüşme dudağını göstererek olmaz dedi, işlem mi yaptırıyordu, uçuk mu vardı çok ısrar etmedim. Neşeli kız , Bj efsane sulu ve bol bol dip denemeleri, göğüslerle destekli farklı bir tarzı var dayanması zor yani. Seans arası masajı çok iyi , üzerimde vücudu ve dilini gezdirip sexe hazırlaması üst seviyede. Üç dört farklı pozisyon denedik, kızımız çok serte gelmez ona dikkat edin. Biraz tempo artırınca canı acıdı gibi sanki. Gfye daha uygun. Ben memnun ayrıldım tercih edeceklerin yolu açık olsun.
NandroloneIGF1
- Kiss:Without tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Don't know
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2025-10-15
- Duration:60 minutes
- City:Ankara
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Önsöz: Tüm incelemelerin tam puan verildiği ve özet geçildiği hesap. Nedeni belli. Yemek adı görürseniz durumu anlayın, bir şeyler doğru gitmemiş olabilir. Bundan sonra segment değerlendirmesi de yapıyorum, F'ye kadar. Sahne: Sonunda bozkırda gerçekten memnun kaldığım bir görüşme yapabildim uzun zaman sonra, teşekkürler newbaby. Ama Mila konusunda hala kırgınım, Adana'ya yolladınız güzelim hatunu, geri gelecek dediniz gelmedi :( Ağlamıyorum, neyse. Ankara'nın da bir Konya olması şerefine yazalım yazımızı. Yanlış olmasın, Lerayı 2 yıl önceden falan İstanbul'dan hatırlıyorum o zaman da bir kere görüşmüştük, geldiğini görünce zaman kaybetmedim zaten. Doğal güzellik arıyorsanız sizlik değil, ama onun dışında kaçırılmayacak bir hatun. Fotoğraflarda ne görüyorsanız o, çok seksi kıyafet seçenekleri var, memeler çook iyi, fizik genel olarak çok iyi kendine de dikkat eden bir hatun. İngilizce anlaşmak basit düzeyde mümkün. Çok tatlış güleryüzlü bir kız, çok da hassas olduğunu 2 yıl önceden hatırlıyorum üzmeyin. Servislere kısa değinecek olursak, blowjob derin uzun güzel geçiyor. Öpüşme yoktu, sanırsam yeni işlem vardı o yüzden çok da şeyapmadım bu sefer. Yeni yoldan geldiği için üstüne gitmedim, 2 yıl önceki halini de biliyorum çünkü normal zamanında 10 numara hizmet veriyor. Tam benlik hatun olduğu için "E" diyorum. Bir aksilik yaşanmazsa üzülme ihtimali yok. Kestik: Diğer yazar ve ajanslardan ricam oteli piç etmeyin adını anmayın. 3-5 gün kalındığında kimsenin ses etmeyeceği bir yerde kız, ama diğer hatunların gelmesi durumunda anında keserler, 2-3 haftalık hatunlarınızla 250 dolar outcalldan devam ediniz. Müşteri çokmuş zaten "Ankara'da))
WizDogg
- Kiss:Without tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:Not available
- Breast:Natural
- Extra Ball:Don't know
- Photo:10% fixed in Photoshop
- Meeting date:2025-03-10
- Duration:1 hours
- City:Bursa
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Kesinlikle iyiydi. Fotolarda yüzde oynama var ama aslında kazak/rus karışımı gibi ve gayette güzel ayrıca çok ta eğlenceli, güleryüzlü. BJ başarılı, olayda da gayet aktif. Body efsane. Tavsiye ederim. Come to Bursa more often :)
ilkkanyedinci
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Don't know
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:30% fixed in Photoshop
- Meeting date:2025-04-01
- Duration:60 minutes
- City:Kayseri
- Looks:9/10
- Services:9/10
- Communication:10/10
Çok sıcak cana yakın odaya girer girmez samimi bir karşılama oldu , sekste aktif , hal hareket ve tavırları yabancılık hissetmememiz ve rahatlamanız için elinden geleni yapıyor, her zaman böyle sıcak kanlısı denk gelmiyor.BJ kondomsuz güzel pozisyon çeşitliliği var. daywatcher dediği gibi arada masaj teklilf etti müzik eşliğinde güzel bir masaj yaptı.Gidecek olan varsa memnun kalacağını düşünüyorum.Buradaki fotoğraflar photshop ile düzenlenmiş oluyor genelde çoğu profilde olduğu gibi managerdan gelen fotoğraf videolarda herşey açık ve net. Profilime baktığınızda bu ajansın kızlarına yorumum var ama profilimden ajansın elemanı gibi bir izlenim çıkmasın yaklaşık 3 senedir kayseride çalışıyorlar ve ara ara ziyaretlerim oluyor ama kayseride giden olmasına rağmen benden başka yorum yazan denk gelmiyor muhtemelen bende yorum yazmayacağım bundan sonrası için
bluestranger01
- Kiss:No kissing
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Natural
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:10% fixed in Photoshop
- Meeting date:2025-04-03
- Duration:1 hours
- City:Kayseri
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Tek cümle ile özetlemek gerekirse mutlaka gidilmesi gereken bir hatun. Çok sıcakkanlı, güler yüzlü, iletişimi güzel. Giriş anindan ,sevişmeye, kapıdan çıkışa kadar tam bir Girl Friend. Vücut kusursuz?? Kondomsuz blowjob harika rica ettim toplara kadar indi. Pozisyon zenginliği çok. Hiçbir pozisyona itiraz etmedi. Ama her zaman söylediğim gibi sizin yaklaşımınız, tavrınız da çok önemli. Olumsuz söyleyebileceğim tek şey öpüşmekten hoşlanmiyor. Kısa ve net, gidin, asla pişman olmazsınız?













