Alina
Escort Istanboel
- Gemaakt:13-05-2025
- Gewijzigd:19-11-2025
- Totaal bekeken:36770
- Deze maand:4783
Sex advertentie van escort Alina (21) in Istanboel
️ Sweet Your Girl ️real❗️
Biografie
- Locatie:Turkije, Istanboel
- Geslacht:Vrouw
- Leeftijd:21
- Sexuele orientatie:Hetero
- Ogen:Groen
- Haar:Bruin
- Borsten:DNatuurlijke
- Schaamhaar:Volledig geschoren
- Privé Ontvangst:Prive appartement
- Outcall:Hotel en Huis bezoek
- Etniciteit:Europees
- Nationaliteit:Russisch
- Gewicht:56 kg / 123 lbs
- Lengte:160 cm / 5.2”
- Roken:Nee
- Afspreken met:Beschikbaar voor mannen
- Beschikbaar voor vrouwen
- Beschikbaar voor koppels
- Beschikbaar voor transseksuelen
- Beschikbaar voor Gays
- Beschikbaar als duo
- Talen:EngelsRussischTurks
Tarieven
Diensten
- Mijn kutje is helemaal geschoren

- Ik rook niet

- Outcall

- Hotel & Thuis Bezoek

- Privé Ontvangst

- Privé Appartement

- Zefstandig

- Allerlei fantasieën

Recencies
Schrijf recensieAmcikgurmesixd
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Actief
- Anaal:Nee
- Borsten:Natuurlijke
- Meerdere keren klaarkomen:Weet het niet
- Foto:10% Photoshop
- Afspraak Datum:2025-06-26
- Lengte:1 uur
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Görüşmem güncel değil arkadaşlar yaklaşık 1 ay civarı olmuştur. Yer şişli Silahşör taraflarındaydı. Karşılama gayet sıcak kanlıydı hatırladığım kadarıyla. Seks sırasında gayet aktif ve ateşliydi, elinden geleni yaptı ve kaçamak oynamadı. Benden önce boşalmıştı hatunu o şekilde görmek gerçekten inanılmaz keyif vermişti. Yanından mutlu ayrıldım ziyaret edilir.
Karahanli11
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:In het gezicht
- Seks:Gemiddeld
- Anaal:Nee
- Borsten:Natuurlijke
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-06-18
- Lengte:60 minuten
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Bugün ikinci durağım bu kızdı. Aslında ilk hedefim bu kızdı ama geç dönüş yaptı. Bu kıza yorum yapıyorum ama kardeşim yorum yapmak ne haddime. Bebek gibi bi kız. Evet şuan bütün kızlar güzel ama bu kızın bir teni var abi anlatamam. Öpüşme ortalama ama dokunmak bile yetti bana. Hayatımız boyunca göremeyeğimiz kız bu abi. Neyine eleştiri yapayımki. Yani parayla olacak işler değil aslında bu kızların kıymetini bilelim. Kız harika güzel ve bebek gibi bir teni var. Fizik mükemmel. Hani resimlerde görüyorsunuz ya yok abi yanında olmak başka bişey. İlk shot yüze cif attım. 2ncide kız o kadar güzeldiki her pozisyonda yaptım. Daha ne olsun. Çok teşekkür ederim ülkemize gelip bize sunduğu bu güzel hizmetler için. 1 saat odada durdum aralarda dinlendim acele etmedi. Çok misafirperver davrandı . Zaten bu kıza gitmek istiyordum içimde kalırdı. 1 kez daha gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Çok zevkliydi. Cowgirlde patladım. Doggyde pozisyon mükemmeldi.
AslanBey1
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:In het gezicht
- Seks:Gemiddeld
- Anaal:Nee
- Borsten:Natuurlijke
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-06-14
- Lengte:1 uur
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Yer Şişli avrupa yakası . Ajans diye birşey yok hatun independent. Hatun boyu postu, saçı başı,eli ayağı, giyimi kuşamı, gülümsemesi, gözleri, vücudu herşeyiyle on numara 5 yıldız bir hatun. Uzun ince ve sütun bacakları görünce insan kendinden geçiyor. İnce dediğim zayıf değil taş taş .. Güzel bir ingilizce ile aralarda ve başta güzel sohbetler. Öpüşmede dudaklarını hiç sakınmadan sevgili modunda keyif yaşatır insana. Tam bir rus. Hani videolarda görüyoruz ya at gibi bir hatun kütür kütür yürür ve bütün erkekler arkasından bakar, kesinlikle öyle, albenisi çok yüksek hatun. Fotoğraflar birebir, tamamen kendisi ve hatun gerçekten çok iddialı. Göğüsler b cub ele gelir ve dokundukça hatuna keyif veren cinsten. Ben çok etkilendim ve benim çok etkilendiğimi farkettiği için mi bilinmez ama bana gerçekten çooook iyi geldi bu hatun. Sexte aktif ve sanki sevgilinizmiş gibi. Kesinlikle birdaha giderim herkese de tavsiye ederim.
SevdaYelleri
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:In het gezicht
- Seks:Gemiddeld
- Anaal:Niet beschikbaar
- Borsten:Natuurlijke
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-06-12
- Lengte:4 uur
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Evet arkadaşlar bu kız bu işin kompedanı zirvesi. Görüşme Düne ait . Yer Şişli . sanırım nişantaşındaki evinde görüşmüştük.Öpüşme dilli dudaklı harika bir öpüşme.GFE ne demek sevgiliniz sizi böyle öpemez harika. Fiyat Piyasaya göre çok çok iyi mutlaka gidin görün. 1 saat için gittim 3 saat yaptım . çıktığımda dedimki ahh para olacak Hergün geleceksin . gözler efsane. Göğüsler doğal güzel . Popo büyük ama öyle iri değil kıvrımlı. Başkada bişey yazmak istemiyorum.Sohbeti herşeyiyle gidin mutlaka. Memnuniyet garantili. Yaş25 pasaportuna baktım . Yüz çok güzel.Önceden randevu alın full yoğun genelde 3.denememde randevu aldım.
alex173
- Kus:Ja, slikt
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Ja, slikt
- Seks:Actief
- Anaal:Niet beschikbaar
- Borsten:Natuurlijke
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-06-11
- Lengte:60 minuten
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Merhaba. Son inceleme biraz garip olmuş , görüşme yapmadan inceleme paylaşmak ve kız özür dilemiş zaten ne diye bok atarsın ? Aynı şeyi sende yapabilirdin. Doğal normal bir olay . senin de aniden işin çıkabilir ve ya rahatsızlana bilirsin. garip.. Bizim klasik Türk erkeğimiz. Hemen küsme modu) neyse.. Öncelikle yorumlara istinaden çok merak ediyordum Alina hanımı. Bugün randevu ayarladık. Ben diz üstü yarım çorap çok severim. Kendisinden talep ettim ve beni o şekilde karşıladı. inanılmaz seksiydi.. Teşekkür ederim. ayrıca Cim istedim fakat Cif denememi önerdi. Gerçekten o güz teması ile yüzüne attırmak inanılmaz bir haz yaşattı... Anlatamam . Yüz Sperm içindeyken hala bana bakarak oynaması anlatılmaz yaşanır.. Ben kesinliklte tekrar gideceğim sizlerede tavsiye ederim. Saygılar

















