Alisa Angel

Escort Istanboel

  • Gemaakt:11-08-2025
  • Gewijzigd:13-01-2026
  • Totaal bekeken:16282
  • Deze maand:397
  • Video
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 1
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 2
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 3
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 4
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 5
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 6
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 7
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 8
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 9
Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel - Foto: 10
Travel Girls Club
Alisa Angel
Alisa Angel

Sex advertentie van escort Alisa Angel (24) in Istanboel

Grote naturel borsten

Contact

Telefoon:

+380976877459

  • Call
  • WhatsApp ©
  • Telegram ©
  • Viber ©
Instructies:

Only apps: WhatsApp, Telegram, etc

Land:

Turkije

Stad:

Istanboel

Escortbureau
Black Angel

Klik hier voor meer informatie over Black Angel

Biografie

  • Locatie:Turkije, Istanboel
  • Geslacht:Vrouw
  • Leeftijd:24
  • Sexuele orientatie:Biseksueel
  • Ogen:Grijs
  • Haar:Bruin
  • Borsten:DNatuurlijke
  • Schaamhaar:Volledig geschoren
  • Privé Ontvangst:Hotel Kamer
  • Outcall:Hotel en Huis bezoek
  • Etniciteit:Europees
  • Nationaliteit:Russisch
  • Gewicht:50 kg / 110 lbs
  • Lengte:163 cm / 5.3
  • Roken:Soms
  • Afspreken met:
    Beschikbaar voor mannen
  • Talen:
    Engels
    Russisch

Diensten

Diensten
  • Mijn kutje is helemaal geschoren
    Included
  • Ik rook soms
    Included
  • Erotische massage
    Included
  • Lesbische show
    Included
  • Massage
    Included
  • Voet fetish
    Included
  • Masturbatie
    Included
  • Kamasutra
    Included
  • Tongzoenen
    Included
  • Doggystyle
    Included
  • Penis massage
    Included
  • Zoenen
    Included
  • Poesje likken
    Included
  • Outcall
    Included
  • Hotel & Thuis Bezoek
    Included
  • More...

Recencies (4)

Schrijf recensie

jamesscott

2025-09-09
  • Kus:Zonder tong
  • Pijpbeurt:Zonder condoom
  • Klaarkomen in mond:Nee
  • Seks:Actief
  • Anaal:Niet beschikbaar
  • Borsten:Natuurlijke
  • Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
  • Foto:Echte foto
  • Afspraak Datum:2025-08-23
  • Lengte:1 uur
  • Stad:Istanboel
  • Uiterlijk:10/10
  • Diensten:10/10
  • Communicatie:10/10

Ağustos’un sonlarında görüştüm Alisayla. Mekan lordlar kamarası girişte 500₺+kimlik veriyorsun odaya geçiyorsun klasik. Ajans hızlı cevap veriyor ve iletişimi gayet iyi. Odaya girer girmez kızın güzelliği zaten adamı büyülüyor. Alisa 24 yaşında 165cm boylarında beyaz tenli. Profilindeki fotolardan çook daha güzel ve samimi. Ayrıca herkesin de belirttiği gibi memeleri hem doğal hem de kafam kadar. Sadece memeleri için bile görmeye değer. Servisleri de asla üzmez. Tek eksiği öpüşmeyi dilli yapmamasıydı ama çok da etkilemedi açıkcası. Sitede güncel olarak en güzel kızlarından net. Bir daha görüşmeyi kesinlikle hakediyor.

BOOST3R

2025-09-08
  • Kus:Zonder tong
  • Pijpbeurt:Zonder condoom
  • Klaarkomen in mond:Nee
  • Seks:Grof
  • Anaal:Nee
  • Borsten:Natuurlijke
  • Meerdere keren klaarkomen:Weet het niet
  • Foto:Echte foto
  • Afspraak Datum:2025-08-28
  • Lengte:30x2
  • Stad:Istanboel
  • Uiterlijk:10/10
  • Diensten:10/10
  • Communicatie:10/10

⚠️⚠️Boost Boost Boostoooo ?? Baylar böyle bir şey yok tam bir gfe. Fotoğraflardan çok daha güzel. Gece saat 11 de randevu almama rağmen enerjisi falan efsaneydi. Göğüsler ve ten rengini Boobslover tam nokta atışı tarif etmiş(ertesi gün teyit ettim). Göğüsleri zaten bırakamıyorsunuz bir de şakalaşmalar pozisyonlar falan derken cellat gibi sevişti kız kafaları yedim sanki long distance relationship. Top tier tits, titjob, gfe, iletişim, 24 yaş, yüksek enerji, ortalama boy+düşük kilo, ten kalitesi ve neredeyse rimjoba yakın bj falan olunca 11/10. Minicik ufacık çok küçük bir pürüz o da With tongue olsaydı beyond 11. Sahne 2: kendisi ikinciye gittiğim ilk ve tek kız bu arada. Başka bir görüşmeden sonra aklıma bu kız gerçekten girdi çünkü bir önceki gece gerçekten neye uğradığımı şaşırdım. Zamanım da yoktu biraz sıkışık bir program kaptım.. Ama 2. sefer ilkini bi tık arattı diyebilirim kız gece daha aktif olabilir.. Ama kız resmen yenileyici gibi bir şey iki seferde de Wanted filmindeki assasin leri iyileştirdikleri wax bath almışım gibi hissettim.

californialimuhendis

2025-08-29
  • Kus:Met tong
  • Pijpbeurt:Zonder condoom
  • Klaarkomen in mond:In het gezicht
  • Seks:Actief
  • Anaal:Nee
  • Borsten:Natuurlijke
  • Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
  • Foto:Echte foto
  • Afspraak Datum:2025-08-22
  • Lengte:1 uur
  • Stad:Istanboel
  • Uiterlijk:10/10
  • Diensten:10/10
  • Communicatie:9/10

Bu sefer Angel ajansı deneyelim dedik. Gayet hızlı ve net cevap ben beğendim. Lordlar kamarasından odamızı tuttuk ajansa yazdık, önce Alisayı, 3 saat sonra da Alexi çağırdım. Bi günde 2 tane deneyelim dedim bu sefer birer saat olmak üzere iki farklı kız olsun dedim. Alisaya gelirsek 00 doğumlu bembeyaz tenli kopkoca memeli kızımız. Yaklaşımı gayet güzel ve İngilizce yeterli seviyede rahat anlaşabiliyorsunuz yani. Ya beyler o memeler ne amk. Bambaşka bişey. Sırf memeleri görmek için bile gidilir görülür. Booblover reisi anladığımız saatlerdeyiz. Yani o büyüklüğe rağmen hala diri ve kalkık duruyor ve yummuşacık al eline yarım saat oyna. Boy yaklaşık 165 falan vucüd tipi de tam kıvamında gayet güzel o memeleri kaldırcak şekilde. Gözler renkli mis gibi. fotolarla direkt aynı ya kısaca. Saçlar ve teni inanılmaz iyi kokuyor bu arada. Diger kısma gelirsek, Bj frna değil ben cif ile bitirdim (extra) hatta göze gelmesin diye hafif aşağı doğru snipeladık çoğu memeye gitti o yüzden ama görüntü mükemmeldi kesin deneyin. Daha sonrası doggyde de gayet aktifti ben beğendim. Hatta ben bittikten sonra çok azgın bir şekilde beni çekti ve deli gibi öpüşmeye ve memeleri emmeye devam ettik. Bu arada bakımlı temiz ve düzgün olursanız karşılığını alırsınız. Abi kız diyor bazıları çok özensiz ve bakımsız geliyor diye onlarla öpüşemiyorum bile diyor. Lütfen düzgünce gidin. Misliyle karşılığını alırsınız. Valla meme sevdalıları kaçmadan gidin kıza ağustos sonu gidecek sanırım.

Booblover35

2025-08-19
  • Kus:Zonder tong
  • Pijpbeurt:Zonder condoom
  • Klaarkomen in mond:Nee
  • Seks:Actief
  • Anaal:Niet beschikbaar
  • Borsten:Natuurlijke
  • Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
  • Foto:Echte foto
  • Afspraak Datum:2025-08-18
  • Lengte:60 minuten
  • Stad:Istanboel
  • Uiterlijk:10/10
  • Diensten:10/10
  • Communicatie:10/10

Fotoğraflarını görünce hemen düştüm. Haftasonu çalışmamış, pazartesi günü ilk ziyaretçisi ben oldum sanıyorum. Nickimden hareket ederseniz bu göğüsleri kaçırmam mümkün değildi. Kapıyı açınca gözlerime inanamadım. Hatun ilik gibi. Bembeyaz soluk bir teni var. Şarap içse gırtlağından geçtiğini görürsünüz o derece. Yumuşacık, bebek gibi bir teni var. Göğüsler sanırım İstanbul’u geçtim, gerçek hayatta şimdiye kadar gördüğüm en iyileri. Busty Clary seviyesi. Yüzü çok tatlı. İletişim çok nazik, canlı bir kız. Hoş sohbet ve güleç. Efendi olursanız karşılığını net alırsınız. İngilizcesi orta seviyede. Bj kondomsuz ve ateşli. Detaylar o anki moda, kimyaya ve enerjiye göre değişebildiği için çok bahsetmiyorum. Yatakta çok enerjik. O göğüslerin tadını çıkara çıkara her pozisyonu denedik. Kaşık pozisyonunu seviyor ;) Göğüs sevdalıları için net tavsiyemdir

Maak een sex afspraak met escort Alisa Angel op travel girls club. Russisch nationaliteit. Gevestigd in Istanboel, Istanboel. Alisa Angel is een escort in de hogere klasse van 24 jaar. Mijn Oost Europese uiterlijk zal je betoveren. Alisa Angel is een escortdame die op je telefoontje wacht. Deze escort is biseksueel. Haar: Bruin Ogen: Grijs Tieten: D. Alisa Angel is een tiener escort die plezier in je leven zal brengen en je naar een hoogtepunt zal brengen. Top escort Alisa Angel biedt escortdiensten in Istanboel. Als je ook geïnteresseerd bent in incall escorts, is Alisa Angel beschikbaar in Istanboel. Als je escorts wilt bezoeken in hotelkamers, kun je met Alisa Angel afspreken in een hotel kamer in Istanboel. Als je momenteel op zoek bent naar een escort om je tijd mee door te brengen, dan kun je Alisa Angel ontmoeten in Istanboel. Je kunt contact opnemen met Alisa Angel via Only apps: whatsapp, telegram, etc, viber. Wil je beoordelingen lezen voordat je gebruik maakt van de diensten van een escort? Je bent hier aan het juiste adres, hier vindt je volledige escorts recensies en beoordelingen van Alisa Angel en vrienden uit Istanboel. Alisa Angel biedt de volgende sex services: In gezicht klaarkomen, oraal zonder condoom, 69 positie, tongzoenen, girlfriend experience (gfe), verschillende posities, hoge hakken en lingerie, erotische massage. Alisa Angel werkt bij Black Angel. Hier vind je echte escorts video's. Eén van de meest populaire escorts op travel girls club.

Deze website is een advertentie- en informatie portal en heeft als zodanig geen verband of aansprakelijkheid met op de website genoemde sites of individuen. De website verkoopt ALLEEN advertentieruimte en is geen escortbureau. De website is niet verantwoordelijk voor de inhoud of acties van websites of individuen die je via links, e-mail- of telefoon contacten op deze website kunt vinden. Al het geadverteerde materiaal wordt gecontroleerd voordat het wordt gepubliceerd.

© Copyright 2026 | Alle rechten voorbehouden | Travelgirlsclub

Alle modellen op deze website waren ten minste 18 jaar oud toen ze werden gefotografeerd.

Versie 1.06.13 - site-front-dc88bf68f-488th - 216.73.216.135 - [US] - [Vernieuwen]