Angelica
Escort Istanboel
- Gemaakt:06-08-2025
- Gewijzigd:21-01-2026
- Totaal bekeken:16110
- Deze maand:631
Sex advertentie van escort Angelica (26) in Istanboel
👑deepthroat Hardcore Queen 👑
Biografie
- Locatie:Turkije, Istanboel
- Geslacht:Vrouw
- Leeftijd:26
- Sexuele orientatie:Hetero
- Ogen:Hazelnoot
- Haar:Zwart
- Borsten:DDSilicone
- Schaamhaar:Volledig geschoren
- Outcall:Hotel en Huis bezoek
- Etniciteit:Halfbloedje
- Nationaliteit:Servisch
- Gewicht:50 kg / 110 lbs
- Lengte:165 cm / 5.4”
- Roken:Nee
- Afspreken met:Beschikbaar voor mannen
- Beschikbaar voor Gays
- Talen:EngelsTurks
Diensten
Recencies (4)
Schrijf recensiethe_designer
- Kus:Zonder tong
- Pijpbeurt:Met condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Actief
- Anaal:Niet beschikbaar
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Weet het niet
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-10-07
- Lengte:4 uur
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Çok az kişiyle görüşme yapıyorum; çünkü abuk subuk takıntılarım var. Dün biraz da beklenmedik bir şekilde görüştük. Çok da iyi geldi. Görüntü olarak zaten kusursuz; bir de üzerine 500 tane ortak ilgi alanımız çıktı; bu da pastanın kremasının üzerindeki çilek oldu düpedüz. Seçildiği,titizliği, sohbeti vesaire ben bayıldım.
EagleT
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Grof
- Anaal:Nee
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-09-30
- Lengte:1 days
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Dün gece çok güzel bir gece geçirdik. 6 saatlik bir randevu oluşturduk. Kesinlikle kendisi ile görüşebildiğim için kendimi şanslı sayabilirim. Çünkü hem herkesi kabul etmiyor, hemde günde maksimum 1-2 kişi ile görüşüyor. Şimdiye kadar çokça eskort ile vakit geçirdim ama ben böyle bir kıza rastlamadım. 6 saati burada anlatacak değilim tabii ama kendisi BJ de ve DP de tam bir Queen. İnanılmaz birisi. Hala dün gecenin etkisinden çıkamadım. Böyle bir güzelliğin yanında 6 saat bana yetmedi. Daha uzun görüşmek için şuan planlarım var öyle söyleyeyim. Sanırım başka eskort ile uzunca bir süre görüşmem. Kendisi ile sabit bir şekilde görüşmek isterim. Sohbeti tatlı, kendisi tatlı, hayatımda normal kız arkadaşlarımın yanında bile kendimi bu kadar rahat hissetmemiştim. Sana çok teşekkür ederim güzellik.
levondowski
- Kus:Zonder tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Grof
- Anaal:Niet beschikbaar
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-08-14
- Lengte:4 uur
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Ben ziyaret ettiğim vakit hiçbir yorum yoktu ondan baya tereddüt emtiştim açıkçası. Angelica sağolsun gerçek olduğunu kanıtlama konusunda elinden geleni yaptı. Resimlerde yüzü görünmüyor fakat vücüdu kadar güzel bu konuda şüpheniz olmasın. Gelelim servislere, Sağlık sebebi ile cim cif yapmıyor normalde puan kırardım ama kız haksız değil sanki sonuçta her gün başka biriyle birlikte oluyor. Tam bir PSE deneyimi sunuyor BJ ve DP gerçekten usta işi, onun dışında sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Zamana asla oynamıyor veya telefonuna bakıp vakit geçirmiyor. zaten günde çok az kişiyi kabul ettiğinden tüm ilgi ve alakası sizin üzerinizde oluyor. Gögüsler silikon fakat vücudu resimlerde görüldüğü üzere gayet fit yani tam bir porn star gibi ama sokakta görseniz anlamazsınız :) Kız arkadaş deneyiminden sıkıldıysanız kesinlikle görülmesi gereken biri bence son zamanlarda bu tip hizmet sunan kızlar pek gelmiyor.
TekilaShott
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Actief
- Anaal:Nee
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:10% Photoshop
- Afspraak Datum:2025-08-17
- Lengte:1 days
- Stad:Istanboel
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Taze taze yorum bırakmaya geldim. Ter içinde kala kala beraber olduk, gerisini siz düşünün ? bağımsız olduğu için sürekli iletişim halindeydik ve nasıl biri olduğunu az çok anladım. İlk başta 2 saatlik plan yapmıştık ama kimya tutunca görüşme 6 saate uzadı. Sanırım düzenli görüşeceğim kişiyi buldum. Bu yorumdan sonra gerçek olup olmadığını söylememe gerek yok sanırım.
















